8 de octubre de 2011

VI Illes Medes

Hola a todos, hemos finalizado una nueva edición del trofeo Illes Medes. Este año felicitamos al Jurado de la regata por la decisión tomada al acortar el recorrido, quew si bien nos imposibilitó disfrutar del precioso paisaje de la Costa Brava, si nos permitió el finalizarla y evitar tener que pasar muchas horas flotando sin viento.

El cuarto puesto obtenido es muy meritorio, al ser junto con el Kanavel los únicas dos embarcaciones de madera y además por haber  participado en la categoría "con tripulación" y al final fuimos únicamente tres tripulantes (y uno de ellos con gripe!!!).

Esperamos poder el próximo año.

Esta es la crónica de la regata que el CN Arenys ha publicado en su web.

"Aquest matí ha finalitzat la travessia de les Illes Medes. Les 31 embarcacions participants, dividides en 3 grups - tripulació, solitari i a dos Grup 1 i Grup 2- van sortir d'Arenys de Mar el dissabte 1 d'octubre a les 12:07 hores. Els participants que posaven rumb cap a les Illes Medes havien de completar el següent recorregut: Arenys- La Llosa de Palamós -Illes Medes - La Llosa de Palamós - Arenys.

El Comitè de Regates va donar sortida amb un vent d'11 nusos entre el 40 i el 70. El vent va anar baixant i el Comitè va prendre la decisió d'escurçar el recorregut a La Llosa de Palamós. La travessia quedava de la següent manera: Arenys- La Llosa de Palamós- Arenys. El que pretenia amb aquest nou recorregut és que els regatistes poguessin arribar a Arenys en el seu Temps Límit.

En l'edició d'enguany cal destacar la presencia d'una gran regatista d'alt nivell, la Pilar Pasanau, que té un gran palmarès, i molta experiència en el món de la nàutica. La regatista ha participat en regates com per exemple: la regata Transatlàntica Gran Prix de l'Atlàntic en Solitari, la Mini-Med a Dos, o la Regata Oceànica Huelva - La Gomera en Solitari. El seu objectiu és fer la volta al món fins a arribar a la regata en solitari per excel·lència: La Vendée Globe.

La primera embarcació en creuar la línia d'arribada era el Duende, de Jacinto Rodriguez, i ho feia a les 23.30 hores, el seguien 10 embarcacions que van fer l'últim tram del recorregut força juntes, però que a l'alçada de Canet els va desaparèixer el vent. L'última embarcació arribava a les 8 hores del diumenge dia 2. "













1 comentario:

Cristian dijo...

Todas las actividades que tienen que ver con pasear por el agua me interesan. Soy de viajar mucho en barco o vela y es un placer. En este momento estoy averiguando para obtener Vuelos a San Pablo y me gustaría poder hacer actividades en el mar